Een duidelijke en transparante prijsopgaaf is belangrijk

Bespaar kosten al bij het maken van een kopie!

Een goede kopie is toch al het halve werk!

Als er bij het maken van een kopie een lichtfliets, schaduwen of reflecties op de foto terecht komen dan is dat ronduit jammer. Deze moeten dan uiteraard ook worden verwijderd, hierdoor duurt een herstel veel langer en zal dan zeker duurder worden.

Een foto bewerken kost veel tijd,

Uiteraard is dit afhankelijk van hoe zwaar de beschadigingen zijn.

Om goed te kunnen bepalen hoelang ik met een foto bezig zal zijn en/of deze wel te herstellen is, moet ik deze eerst gezien hebben. Vaak ga ik ook al gelijk aan de slag met deze foto als er twijfel is of het repareren wel zal lukken.

Mijn prijsopgaven zijn altijd duidelijk en transparant.

Na de foto goed bekeken te hebben ontvangt u van mij een prijsopgaaf. Deze zal nooit hoger zijn dan het uiteindelijke bedrag dat in rekening wordt gebracht, eerder lager als ik een inschattingsfout heb gemaakt en ik minder tijd heb besteed aan een herstel.

Onvermijdelijke beperkingen

Verbleekte foto’s zijn alleen te herstellen als de verbleekte stukken vervangen kunnen worden. Bijvoorbeeld u heeft een foto waarbij de armen, benen, achtergrond verbleekt zijn, dan kan ik er meestal nog iets van maken. Heeft u een foto waar gezichten op verbleekt zijn dan is het vrijwel onmogelijk dit te herstellen. Een gezicht blijft toch uniek.

Vanaf Prijzen tabel, ik kan pas een definitieve prijs bepalen als ik de foto gezien heb.


Foto inkleuren vanaf € 18,-
Foto verbeteren (belichting, contrast, kleuren) vanaf € 7,50
Oude foto herstellen (krassen, vlekken etc.) vanaf € 18,-


Vraag hier een vrijblijvende offerte aan als uw foto het u waard is om hersteld te worden.

U kunt uw foto’s sturen door het contact formulier in te vullen en de foto’s toe te voegen. Op een omschrijving van de gewenste bewerking(en) zal ik spoedig reageren met een offerte.