Ik ben hier om oude herinneringen nieuw leven in te blazen.

Laat mij uw helpen het verleden levend te houden!

Maar eerst zal ik mij even aan u voorstellen, dat is wel zo netjes.

Ik ben Anja te Giffel/ Teschner. Geboren en getogen in Duitsland, Essen in het Ruhrgebied om precies te zijn. In1989 ben ik verhuisd naar Nederland en sindsdien, ben ik hier niet meer weg te slaan. Ik houd van de natuur die nederland te bieden heeft en de mensen. De zoals ze zeggen nuchtere Nederlander. Alleen mijn lichte accent verraad mijn herkomst nog weleens.

Toen er nog geen pc en digitale camera’s beschikbaar waren (zo’n100 jaar geleden lijkt het wel) was ik al bezig om mijn creativiteit de vrije loop te laten. Schilderen, tekenen, knutselen, kleien, breien, haken, naaien. Ik vind het allemaal leuk. Ja en nog steeds zit ik naast mijn scherm te vilten of te tekenen.

Het is dan ook niet zo gek dat ik, toen ik mijn eerste pc kreeg, meteen op zoek ging naar mogelijkheden om foto’s te bewerken.

Photoshop was dan ook mijn favoriet en ik heb mij door info op het internet te zoeken veel zelf aangeleerd. Daarnaast heb ik uiteraard inmiddels een grafische opleiding genoten. Sinds ca. 2007 ben ik dan ook op het internet te vinden met mijn foto herstel service. Ik heb inmiddels een heleboel mensen blij kunnen maken door een oude en beschadigde foto weer helemaal te herstellen en te digitaliseren.

Met volle overgave en met hart en ziel. Als ik een oude foto kan redden dan geeft ook mij dit een bijzonder goed gevoel

Laat mij uw helpen uw verloren herinneringen weer tot leven te brengen met mijn vaardigheden op het gebied van fotorestauratie en grafische ontwerpen.

Ik streef erna om vragen snel te beantwoorden en e-mails zo spoedig mogelijk te beantwoorden. Mijn antwoorden zo duidelijk mogelijk te formuleren en de drempel om mij meer vragen te stellen, zo laag mogelijk te houden. Want niets mag onduidelijk zijn.

Vraag geheel vrijblijvend een kostenplaatje aan door mijn formulier in te vullen en vergeet niet de foto in kwestie toe te voegen. Want een foto die ik nog niet gezien heb kan ik onmogelijk beoordelen.

Anja te Giffel
Anja te Giffel

Meer van mij zien?

A-DigitalArtDesign

Deze tak van fotobewerking is een beetje gerelateerd aan mijn Foto Herstel Service. Maar meer gericht op het ontwerpen van iets bijzonders en dan van je eigen foto, je huidige dierbaren in een prachtig portret voor aan de muur als wanddecoratie.

Neem een kijkje op mijn website, stel vragen en laat mij iets moois creëren van je zelfgemaakte foto.

Viltdier

Viltdier heeft dan minder met digitale foto’s te maken maar ook hier kan je portretten tegen komen. Maar dan zijn deze 3d en om te voelen en om te knuffelen. Ik maak viltdieren van schapenwol. Van poezenportretten tot slapende konijnen.

Neem ook hier een kijkje op mijn website als je nieuwsgierig bent geworden na wat een viltdier is