Werkwijze voor een fraaie foto

Het bewerken van foto’s geschied op de computer met daarvoor speciale programma’s. 
Sommige bewerkingen zijn vrij eenvoudig en kunnen door iedereen die een beetje handig is op een computer wel worden uitgevoerd. 

Voor andere herstellende reparaties is iets meer handvaardigheid en kennis nodig om een mooi eindresultaat te bereiken. 
Ik houd mij zelf al sinds 2002 bezig met het monteren en het herstellen van foto’s en door er veel mee bezig te zijn heb ik de nodige ervaring opgedaan om uw foto te herstellen of in te kleuren. Complexe beschadigingen worden door mij ook wel eens digitaal opnieuw ingetekend.

Gang van zaken
Bedoeling is dat u mij u foto’s via e-mail, op cd of USB stik opstuurt en aan mij uitlegt welke bewerking(en) aan de foto gedaan moeten worden. 
Via deze link of bij contact kunt u het formulier in vullen en een foto gelijk mee verzenden. 

Ik beoordeel de foto dan of ik daadwerkelijk iets voor u kan betekenen. Dit is afhankelijk van de beschadiging van uw foto. 
Ik geef u hierover bericht met een vrijblijvende offerte. 

Mijn offertes zijn altijd ruim berekend en het eindbedrag zal nooit meer zijn dan het bedrag dat op de offerte genoemd is. 
U kunt mij vervolgens laten weten of ik voor u de gewenste bewerking zal uitvoeren. Bij grotere bedragen vraag ik wel een aanbetaling. Na dat deze voldaan is ga ik voor u aan de slag.

U krijgt van mij een voorbeeld toegezonden van de bewerkte foto. Zo kunt u de bewerkte foto beoordelen en eventuele aanpassingen aan mij doorgeven. 
Als de foto klaar is zal ik deze digitaal in PDF en JPG formaat naar u verzenden als het afgesproken bedrag over gemaakt is.  

Helaas zijn er klanten die na dat ik veel werk in hun foto gestoken heb niets meer van zich laten horen, in dit soort gevallen behoud ik mij het recht deze foto’s op mijn website te zetten als voorbeeld foto. Dit zonder terug spraak.