Betaal pas als het goed is!

Voor mijn dienstverlening staan klanttevredenheid en eerlijke zakenvoering bovenaan mijn prioriteitenlijst. Daarom vindt een betalingen voor uw bewerkte foto’s pas plaats als u 100% tevreden bent met het eindresultaat.

Ik geloof dat dit de enige eerlijke manier is om zaken te doen en garandeer dat u tevreden zult zijn met het eindresultaat voordat u betaalt. Bovendien, als u om welke reden dan ook niet tevreden bent met de bewerkte foto, zal ik mijn uiterste best doen om deze aan uw wensen aan te passen.

Bedankt voor uw vertrouwen in mijn diensten.

Inschatting kosten

Voor ik u een kostenplaatje kan sturen moet ik de foto echter eerst hebben gezien. Ik maak dan een inschatting van de tijd die ik zal besteden om uw foto op te knappen. Vaak ga ik kleine bewerkingen uitvoeren aan uw foto om te kunnen bepalen of een foto te herstellen is. Maar ook om u te kunnen laten zien wat u kunt verwachten. Ik stuur dit proefstukje dan met het kostenplaatje naar u op via de e-mail. Waarop u dan kunt reageren met een bevestiging of een afwijzing.

Wijze van Betaling.

Als u tevreden bent met de herstelde foto, kunt u het afgesproken bedrag over maken naar mij via bankoverschrijving, IDEAL of PayPal. De gegevens ontvangt u van mij tijdens de e-mail contact dat wij gedurende het herstel proces zullen hebben.