Info / Voorwaarden

Info voor u uw foto verzend

 1. Foto’s die geen of zeer weinig details hebben door b.v.b schade(verbleken) van de zon kunnen vaak niet meer worden hersteld. Dit geld vooral voor essentiële details zoals gezichten van de personen. Achtergronden kunnen meestal wel worden vervangen .
 2. Als u een foto van uw foto maakt en er zit een flitslicht op, dan is een herstel vaak niet mogelijk of de kosten zullen hierdoor aanzienlijk hoger zijn. Het is sterk aan te raden om uw foto te scannen. Dit kunt u zelf doen of bij een copyshop bij u in de buurt.
 3. Toch liever een foto maken van uw beschadigde foto? Leest u dan a.u.b hier eerst waar u op moet letten.
 4. Foto’s die bewogen en onscherp zijn opgenomen kunnen vaak niet of matig worden hersteld.
 5. Fotoherstelservice.nl repareert foto’s alleen digitaal.
 6. Om te kunnen beoordelen of een foto gerepareerd kan worden moet ik de foto kunnen bekijken. U kunt een foto ingescand mee sturen via het contact formulier
 7. Gebruik eventueel de handleiding voor het optimale inscannen van uw foto’s.
 8. Fotoherstelservice.nl is geen afdrukservice maar helpt u graag als u uw bewerkte foto’s wilt laten afdrukken, Zie hiervoor pagina afdruk service.
 9. Om een foto goed te kunnen beoordelen moet er een (proef)stukje bewerkt worden, dit voorbeeld stukje wordt meestal aan u teruggezonden als voorbeeld.
 10. Bij zwaar beschadigde foto’s kan het voorkomen dat essentiële details aangezien worden als vlekken(beschadigingen) van de foto, en daarmee verdwenen zijn. U kunt dit gelijk doorgeven en er zullen geen belangrijke details verdwijnen als dit niet nodig is.

Voorwaarden
1

 1. De toegestuurde foto’s ter beoordeling en bewerking zal Fotoherstelservice.nl altijd met respect behandelen
 2. De toegestuurde foto’s ter beoordeling en bewerking zal Fotoherstelservice.nl nooit zonder toestemming op deze of andere websites plaatsen.

2

 1. Foto’s die met toestemming worden geplaatst op het internet zullen door fotoherstelservice.nl altijd worden voorzien van een watermerk.

3

 1. Inhoud van deze website is eigendom van fotoherstelservice.nl

4

 1. Als fotoherstelservice na duidelijke afspraken per e-mail een opdracht heeft uitgevoerd maar de opdrachtgever geen gehoor meer geeft, dan behoud fotoherstelservice zich het recht de bewerkte foto’s te mogen gebruiken voor reclame van deze website. In dit geval komt punt 1.b van deze voorwaarden te vervallen.