Lees wat anderen zeggen over mijn service”

Er bestaan geen slechte reviews, …als ze maar eerlijk zijn!

Het kost nog geen 2 minuten van u tijd maar geeft mij een wereld aan informatie.

Ik streef erna om iedereen die gebruik wil maken van mijn diensten als foto hersteller, blij te maken met het uiteindelijke resultaat. Door te overleggen weet ik wat de wensen zijn en pas als de klant tevreden is, ben ik dat ook.

Uw feedback wordt zeer op prijs gesteld en zal andere lezers zeker helpen om een keuze te maken als ze weten wat ze van deze service kunnen verwachten.

met vriendelijke groet

Een dikke 10 voor deze fotoherstel service!

september 8, 2023

Ik heb inmiddels via Anja een aantal oude zwart wit foto’s laten inkleuren. Het eindresultaat was elke keer weer fantastisch. Is duidelijk iemand met veel ervaring en oog voor detail. Duidelijk vooraf opgegeven prijs is; Anja gaat net zolang door totdat de opdrachtgever 100% tevreden is. Een dikke aanrader voor fotobewerking!

Arjan

Antwoord van FotoHerstelService

Bedankt voor u mooie review.

Opknappen en vergroten oude foto

januari 2, 2023

Een oude foto (uit de jaren 40) die slechts op klein formaat beschikbaar was laten opknappen en vergroten. Het resultaat is erg mooi, de foto kan nu zelfs worden gebruikt voor een fraaie uitvergroting voor aan de muur. Erg blij mee!

Wim van Wegen

Antwoord van FotoHerstelService

Bedankt voor deze leuke review. Veel plezier met uw foto!

Bewerken foto

mei 10, 2020

Vandaag heb ik de door u bewerkte foto’s opgehaald. Ze zijn werkelijk prachtig geworden. Heel fijn dat ik nu ook een digitale versie heb. Ik had niet verwacht dat de aan het glas vastgeplakte en verkleurde foto zo mooi hersteld kon worden. Erg bedankt voor het mooie resultaat en de snelle en nette communicatie. Ik zal u zeker aan anderen aanbevelen.

L. Visser

Reparatie oude gescheurde foto

april 29, 2020

Een foto die zo beschadigd was en waarvan ik aan nam dat hij voorgoed verloren was is zo mooi gerestaureerd en nog mooier geworden dan hij ooit geweest was. Mijn dank is erg groot want het is een dierbare foto voor mij. Verder is de service en de reparatie erg snel.

Mirjam Wijshake-Ilbrink

Snelle reactie

juni 23, 2017

Snelle reactie , no-nonsens en staat open voor op of aanmerkingen levert prima werk af.

Als u twijfelt , zeker doen u krijgt er geen spijt van.

P.s onthoud dat ook zij kan niet toveren

E.C.Matla

Laat je een review achter voor mij?

Uiteraard zou ik het enorm waarderen als u voor mij een review achter zou willen laten. Dit helpt een volgende bezoeker een keuze e maken.