Geef uw dierbare oude foto’s een nieuwe kans

Oude foto’s herstellen

Gescheurde foto’s, bevlekte foto’s of foto’s die na jaren in een lijst te hebben gestaan verbleekt zijn of zelfs aan het glas vastplakken.

Veel van deze foto’s kunnen nog worden gered. Geef je dierbare herinneringen een nieuwe kans.

Uw oude foto’s weer als nieuw

Beschadigd, gescheurd, verbleekt of bevlekt. Oude foto’s kunnen worden gerepareerd en gedigitaliseerd. Geef uw dierbare oude foto’s weer een nieuwe kans.


Het digitaliseren van foto’s (scannen) biedt mij de mogelijkheid om ze digitaal te bewerken.

Echter, om een goed resultaat te verkrijgen moeten de foto’s op een groot formaat worden ingescand, dat betekent als u de foto zelf in scant dan moet u een hoge dpi waarde kiezen. Hoe groter de foto ingescand is hoe beter ik hem bewerken kan.

Beter dan origineel
Het eindresultaat is vaak verbluffend door de toegepaste techniek van professionele beeldbewerking software. Maar er komt vaak ook een deskundigheid en creativiteit bij kijken. U kunt de foto desgewenst ook weer afdrukken.
Naast beschadigde foto’s zien ook oude, verkleurde foto’s er stukken beter uit wanneer ik ze heb behandeld. Ik kan niet voor elke foto de garantie geven dat deze weer helemaal de oude zullen worden, want verdwenen details zijn niet altijd te herstellen

Mooie herinnering
Ik maak uw oude gekreukelde of vale foto’s weer als nieuw. Kijk eens in die oude schoenendoos op zolder met al die oude foto’s. Stuur mij uw jeugdfoto’s, trouwfoto’s, kiekjes van vrienden, vriendinnen, (klein)kinderen of geliefde. Ik knap ze voor u op en maak er weer een mooie herinnering van.

Snel en vakkundig
Vul het contactformulier zo duidelijk mogelijk in. U kunt de foto waarom het gaat ook meesturen. Ik kan dan direct zien of ik iets voor u kan betekenen en laat u dat snel weten.